МИ - МОЖЕМО САМІ! Проект РЕКЛАМА

Цей проект посів І місце у конкурсі соціальних проектів 2010!


Учні 6-В класу, НВО «Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – дитячий садок», м. Вишневе, Києво-Святошинський район, Київська область, фасилітатор Олексійчук Лариса Едуардівна.

Учні 6-В класу створили соціальний проект під назвою «РЕКЛАМА», в якому вони займалися рекламою лялькової вистави, яку створювали учасники гуртка «Чарівна скринька». В нашому навчальному закладі вже четвертий рік працює цей гурток. Вони створюють чудові лялькові спектаклі, та, нажаль, не всі учні школи про це знають. В минулому році учасники гуртка зайняли ІІ місце в обласному конкурсі лялькових театрів з виставою «Маленький принц». Нажаль не завжди в школі вдається показати роботу гуртківців.
Коли в ході навчання за курсом «Комп’ютерні технології для місцевої спільноти» програми Intel® «Шлях до успіху» учні 6-В класу НВО «Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – дитячий садок» прийшли до етапу створення проектів, то дівчатка (вони є учасниками гуртка) вирішили рекламувати ляльковий театр.

Вони люблять цей гурток. Приймають участь у створенні ляльок і декорацій, вчаться працювати з ними, створюють вистави під керівництвом керівника гуртка.
Діти захоплено працювали над проектом. На диво – дуже відповідально! Учні захопилися ідеєю поставити вистави для учнів молодших класів. Всі разом вирішували, де облаштувати сцену (у нас дуже стара школа і відсутній актовий зал). А коли розповсюджували білети в 1-3 класах, то підійшли і учні 4-х класів з проханням і їм показати виставу. Школа ГУЛА!
А як зачаровано вели себе діти (особливо учні 1-2 класів) на самій виставі! Дехто з дітей ще ніколи не був в ляльковому театрі. Тому це було свято для них, як і для акторів! Всі були щасливими.
Батьки, дякувати, допомогли розмножити білети, були присутніми на виставі. І були дуже здивовані та задоволені дітьми, коли проходив захист проектів. Вони побачили зовсім інших особистостей: схвильованих, але впевнених, гордих за свої проекти, які мають значення для, нехай маленької, але все ж спільноти людей.
Це дійсно їх перший дитячий успіх – успіх, до якого вони прийшли самі, але без участі в програмі Intel® «Шлях до успіху» можливо це і не відбулося.
Дякую за можливість навчати дітей за такою чудовою ПРОГРАМОЮ!
Я задоволена, що мої учні беруть участь у житті своєї громади, вони ростуть не байдужими. І маю надію, що вже сьогодні усвідомлюючи важливість участі у житті своєї спільноти, вони через декілька років, ставши дорослими, зможуть взяти відповідальність на себе і спробують змінити життя в нашій країні на краще.
Детальніше про захист проектів та про театр на блозі школи  (травень)
Презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар